Onlangs is de derde gedichtenbundel van Pieter van Heiningen uitgekomen. ‘In Uw Handen gegraveerd’ is een bundel met christelijke gedichten en gebeden.
Onlangs is de derde gedichtenbundel van Pieter van Heiningen uitgekomen. ‘In Uw Handen gegraveerd’ is een bundel met christelijke gedichten en gebeden. P. van Heiningen

Christelijke gedichtenbundel van Pieter van Heiningen voor wie op zoek is naar diepere relatie met God

2 januari 2023 om 12:00 Religie

PUTTEN Onlangs is de derde gedichtenbundel van Pieter van Heiningen uitgekomen. ‘In Uw Handen gegraveerd’ is een bundel met christelijke gedichten en gebeden, die geschreven zijn vanuit het persoonlijk geloof van de auteur.

Deze gedichtenbundel gaat over het hele leven met al zijn hoogte– en dieptepunten. Het gaat over mooie en liefdevolle momenten. Maar ook de zware en verdrietige gebeurtenissen worden in gedichten beschreven: van geboorte tot aan de laatste fase van een mensenleven. Het zijn verrassende en bijzondere beelden van overdenkingen en gedichten, welke afgewisseld worden met persoonlijke gebeden van de auteur. 

RELATIE MET GOD

De cover is gemaakt door kunstenares Anke ter Brugge. De illustraties van Tirza van Manen ondersteunen de teksten. Wie op zoek is naar een diepere relatie met God, kan door het lezen van deze bundel met gedichten gestimuleerd en bemoedigd worden. De bundel is te koop/te bestellen bij de meeste boekhandels (isbn: 9789403673585).

OVER PIETER VAN HEININGEN

Pieter van Heiningen is een gepensioneerd directeur van diverse christelijke basisscholen in ons land. Sinds 2020 is hij tevens de Dorpsdichter van Putten. Dit is al weer zijn derde gedichtenbundel. Eerder verschenen al ‘Dichter op de Veluwe’ en ‘De Wadden bijeen Gedicht’ van zijn hand.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie