Afbeelding
Foto: Omar Markhieh via Pexels

Wat zijn de beste Samsung-telefoons van dit moment?

24 augustus 2023 om 09:16 Partnercontent

Het assortiment smartphones van Samsung is groter en beter dan ooit, met elk jaar nieuwe iteraties. Hun collectie smartphones varieert van de budgetvriendelijke Galaxy A-serie tot de iconische Galaxy S-familie, helemaal tot aan de futuristische Galaxy Z-serie. Over het algemeen wordt vooral voor telefoons uit de eerste twee families gekozen. Kun je geen keuze maken? We raden je dan om de verschillen A serie & S serie te bekijken. A-smartphones zijn bijvoorbeeld vaak goedkoper, maar hebben slechtere specificaties. Wil je hulp met het kopen van een Samsung-telefoon? Lees dan snel verder voor de beste modellen van dit merk! 

Samsung Galaxy A54 5G

De A54 5G is de middenklasse Samsung Galaxy die je kunt krijgen en een van de beste telefoons die je voor een relatief laag prijskaartje kunt kopen. Het biedt een slank ontwerp dat lijkt op de duurdere Galaxy S23, een stevige waterdichte constructie, een capabele chipset met een architectuur van 5 nanometer, een groot en levendig scherm, een veelzijdige camera-instelling en een lange batterijduur. Net als zijn voorganger heeft de Galaxy A54 5G een volledig waterdichte constructie en stereoluidsprekers. In tegenstelling tot Samsung Galaxy- en Google Pixel-smartphones van de bovenste plank, heeft het midrange-product een kaartsleuf voor goedkope en gemakkelijke geheugenupgrades.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung’s Galaxy S23 Ultra is de telefoon die je moet kopen als je de nieuwste en beste hardwarespecificaties en cameraprestaties wilt - als het binnen je budget past. Het heeft een groter, scherper scherm, een meer onderscheidend ontwerp met scherpere hoeken, een grotere batterij en een superieure camera-instelling dan andere Galaxy S23-iteraties. De geïntegreerde S Pen-stylus onderscheidt de Ultra van de rest van de Galaxy S23-familie, waardoor de telefoon met groot scherm een hele nieuwe wereld van creativiteit en productiviteitstaken aankan. De camerahardware van de Ultra omvat een 200 MP-sensor met hoge resolutie en dubbele telefotocamera met ongelooflijke mogelijkheden. 

Samsung Galaxy A14 5G

De Galaxy A14 5G is de beste Samsung-telefoon voor zuinige shoppers. Het heeft een cool ontwerp, 5G, een groot en helder scherm met een hoge verversingssnelheid, een camera met meerdere sensoren, een uitstekende batterijduur, uitbreidbare opslag en een standaard audio-aansluiting. Aangedreven door een gigantische batterij van 5.000 mAh - dezelfde capaciteit als de Galaxy Ultra-telefoons - kan de Galaxy A14 5G moeiteloos dagenlang worden gebruikt tussen oplaadbeurten. Het is belangrijk op te merken dat het LCD-scherm van de A14 5G niet zo scherp en levendig is als de AMOLED-schermen in duurdere Galaxy-telefoons. De telefoon mist ook waterbestendigheid en stereoluidsprekers.

Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 op instapniveau is de beste optie voor kopers met een relatief groot budget. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, het heeft een elegant ontwerp, een krachtige chip, een capabele camera-instelling en een prachtig AMOLED-scherm. Het product heeft ook een aangename prijs, ondanks zijn geavanceerde specificaties. Vergeleken met zijn voorganger heeft de Galaxy S23 een slanker ontwerp dat de camerabobbel op de achterkant van het apparaat achterwege laat voor een meer minimalistische lay-out en een hardere, milieuvriendelijkere constructie met Corning Gorilla Glass Victus 2. De nieuwkomer heeft ook een iets grotere batterij en een selfiecamera met een sensor met een hogere resolutie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie