Mannenensemble Cantare houdt onder leiding van André van Vliet op 5 april een Paasconcert in de Hervormde kerk te Uddel.
Mannenensemble Cantare houdt onder leiding van André van Vliet op 5 april een Paasconcert in de Hervormde kerk te Uddel. Eigen foto

Paasconcert Mannenensemble Cantare met Tenira Sturm: over het lijden, de kruisiging en de opstanding

19 maart 2023 om 10:00 Muziek

UDDEL In de Stille week houdt Mannenensemble Cantare onder leiding van André van Vliet op woensdag 5 april een Paasconcert in de Hervormde kerk te Uddel.

Medewerkenden aan dit concert zijn: Tenira Sturm (solist), Mark Brandwijk (piano), Marjolein de Wit (dwarsfluit), Myrthe van Hulst (cello) en ds. A. Vonk Noordegraaf (meditatie).

MANNENENSEMBLE CANTARE

,,Mannenensemble Cantare bestaat uit een groep enthousiaste mannen met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben en dat is hun passie voor zingen”, vertelt Nico Deij, woordvoerder van het ensemble. ,,Onder leiding van André van Vliet zijn ze bereid om door hard te werken, het muzikale niveau op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Ze mogen zingen van de rijke boodschap van Gods genade en zo de lofzang gaande houden.”

Het gevarieerde programma tijdens dit concert gaat over het lijden, de kruisiging en de opstanding van Jezus Christus. Het programma bestaat onder andere uit bekende liederen en werken van André van Vliet.

De toegang is vrij, er zal een collecte gehouden worden. Aanvang concert: 20:00 uur. Adres: Garderenseweg 2 in Uddel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie