De Veluwsche Sanghertjes geven passie-paasconcert op zaterdag 9 april in de Lukaskerk te Ermelo.
De Veluwsche Sanghertjes geven passie-paasconcert op zaterdag 9 april in de Lukaskerk te Ermelo.

Veluwsche Sanghertjes, Viva Voce en het mannenensemble geven gepassioneerd paasconcert in Lukaskerk Ermelo

12 maart 2023 om 10:00 Muziek

ERMELO De Veluwsche Sanghertjes vieren dit jaar hun 50 jarig Jubileum. Het eerste concert in dit jubileumjaar is het passie-paasconcert op zaterdag 25 maart in de Lukaskerk.

Aan dit concert wordt meegewerkt door de Veluwsche Sanghertjes onder leiding van Gijs Evers. Behalve het kinderkoor is deze avond ook het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble te beluisteren.

PROGRAMMA

Het programma neemt toehoorders mee vanaf de intocht in Jeruzalem tot en met de paasmorgen in de Hof van Jozef van Arimathea. De uitvoering van de liederen is erg divers door de verschillende koren met daarbij nog een grote variatie aan solisten. Meerdere liederen worden zowel door het kinderkoor, alsook door het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble uitgevoerd.

INSTRUMENTALISTEN

Naast al deze vocale inbreng is er een scala aan instrumentalisten. Ed Kiel zal het orgel bespelen en Marten Kamminga de vleugel, Geraldine Ligtermoet de viool, Dick Post de trompet, Ben Stolte de bas en Geralda Snoeijer het slagwerk.

Aanvang om 19.30 uur. De entree bedraagt 7 euro en voor kinderen tot 12 jaar 2 euro. Info op develuwschesanghertjes.nl en/of via tel. 0341- 351509.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie