Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel.
Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel. Eigen foto

Bestel oliebollen bij ziekenhuis St Jansdal voor het goede doel: Gezinshuis van Zundert in Ermelo

Maatschappelijk

ERMELO Ook dit jaar zijn ze weer te koop in ziekenhuis St Jansdal. Heerlijke oliebollen, appelkanjers en appelbeignets voor het goede doel. Inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. De lekkernijen worden elk jaar gebakken door Hop Taartenshop. 

De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen, waaronder de Stichting Vrienden van St Jansdal. De andere goede doelen dit jaar zijn: MMM Zorgboerderij in Zeewolde en Gezinshuis van Zundert in Ermelo.

De oliebollenkraam staat er op alle woensdagen in december van 10.00 uur tot 16.00 uur en van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 december van 9.00 uur tot 16.00 uur in de centrale hal van Harderwijk. Op vrijdag 30 december staat de kraam ook in St Jansdal Lelystad van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wacht niet te lang, want op is op. 

BESTEL VOOR DE JAARWISSELING 

Bestellen voor de jaarwisseling kan uitsluitend online via stzorgvoordezorg.nl. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden tussen 9.00 uur en 14.00 uur. 

Neem voor vragen over bestellingen contact op met het oliebollenteam via telefoonnummer 06-3029 0158. Ook voor bedrijven is het mogelijk om de lekkernijen te bestellen. Zij kunnen voor meer informatie of bestellingen telefonisch contact opnemen. 

WAT IS EEN GOED ZORGDOEL IN DE REGIO 

Er is nog duizend euro beschikbaar voor een laatste zorgdoel in de regio van het ziekenhuis. Laat via de contactgegevens op de website weten welk goed doel u steunt en wie weet gaat de duizend euro daar naartoe. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Progressief Ermelo en PvdA Harderwijk houden avond over jeugdzorg: veel ervaringen gedeeld 17 minuten geleden
Afbeelding
Omgaan met moeilijke momenten in relaties: liefdeslessen vanuit wetenschap en praktijk 3 uur geleden
Afbeelding
Werkdruk en verzuim kinderopvang hoog, personeel minder tevreden 5 uur geleden
Afbeelding
Theaterwerkplaats Harderwijk viert haar 30-jarig jubileum met vier éénakters 18 uur geleden
Afbeelding
Ingenieursbureau Westenberg uit Harderwijk bestaat 30 jaar: 'Ons werk is vaak onzichtbaar, maar wel van grote waarde' 21 uur geleden
Afbeelding
KRO-NCRV maakt opnames voor 'Petrus in het land' in De Regenboog 21 uur geleden
Afbeelding
Ermelo financieel gezond: accountantskantoor BDO geeft gemeente rapportcijfer 9 22 uur geleden