Adrie Paters-Voskuil (links) blij verrast door de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van burgemeester Dorine Burmanje.
Adrie Paters-Voskuil (links) blij verrast door de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van burgemeester Dorine Burmanje. Jan de Roo

PCOB-vrijwilliger geëerd met onderscheiding

31 maart 2022 om 10:14 Maatschappelijk

ERMELO Blij verrast was Adrie Paters-Voskuil door het opspelden van de versierselen door burgemeester Dorine Burmanje die behoren bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

De Ermelose is sinds 1993 bestuurslid van de afdeling Ermelo van de Protestants Christelijke Ouderenbond. En heeft daar op de leeftijd van 87 jaar nog steeds zin in. ,,Ik zat al in het bestuur voor ik zelfs maar lid was”, zegt ze. Al 25 jaar is ze de reiscommissie. Ieder jaar opnieuw zorgt ze dat er twee dagtochten kunnen worden gehouden in het voor- en najaar. En sinds tien jaar regelt ze de jaarlijkse vakantieweek van de Ermelose afdeling. 

Adrie coördineert ook de verspreiding van het magazine en het afdelingsnieuws. Zo lang ze kan wil ze doorgaan met haar werk. Gemiddeld besteedt ze hieraan dertig uur per week. De Ermelose afdeling kent 520 leden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie