Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert dit jaar weer de Avond4daagse.
Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert dit jaar weer de Avond4daagse. Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

De Avond4Daagse Ermelo, hét wandelevenement van het jaar: 3, 6 of 9 kilometer en gegarandeerde medaille

26 mei 2023 om 10:00 Evenementen

ERMELO Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert dit jaar weer de Avond4daagse. Het wandelevenement waar iedereen in Ermelo naar uitkijkt vindt plaats van 12 tot en met 15 juni.

,,De Avond4daagse wordt weer net zo gezellig en sportief als altijd”, laat een woordvoerder van Interactie weten. ,,Dit evenement is een uitstekende gelegenheid voor inwoners van alle leeftijden om te ervaren dat samen bewegen écht heel erg leuk is. De Avond4daagse is voor iedereen, of je nu een beginnende of ervaren wandelaar bent.”

ROLSTOELVRIENDELIJKE ROUTE

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 3, 6 of 9 kilometer. De route van 3 kilometer is volledig rolstoelvriendelijk, zodat iedereen mee kan doen aan de Avond4Daagse. ,,Er is niet alleen de mogelijkheid om vier dagen te wandelen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Het evenement staat al jaren bekend om z’n gezellige sfeer. Bewegen, gezelligheid en samen plezier maken zijn de hoofdingrediënten van deze jaarlijks terugkerende traditie.” 

Vooraf aanmelden via interactie-ermelo.nl/agenda/avond4daagse. Geef aan welke route wordt gelopem, de route van 3, 6, of 9 kilometer. Iedereen die meedoet krijgt op de laatste dag een medaille en gaat met mooie herinneringen naar huis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie