Avond4Daagse georganiseerd door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.
Avond4Daagse georganiseerd door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

De Avond4Daagse, hét wandelevenement van het jaar: Een geweldige ervaring voor jong en oud!

24 mei 2023 om 14:31 Lokaal Deel je nieuws

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert dit jaar weer de Avond4daagse. Dit is hét wandelevenement waar iedereen in Ermelo naar uitkijkt. Het evenement vindt plaats van 12 t/m 15 juni 2023. De Avond4daagse wordt weer net zo gezellig en sportief als altijd. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 3, 6 of 9 kilometer. De route van 3 kilometer is volledig rolstoelvriendelijk, zodat iedereen mee kan doen aan de Avond4Daagse.

Dit evenement is een uitstekende gelegenheid voor inwoners van alle leeftijden om te ervaren dat samen bewegen écht heel erg leuk is. De Avond4daagse is voor iedereen, of je nu een beginnende of ervaren wandelaar bent. 

Er is niet alleen de mogelijkheid om vier dagen te wandelen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Het evenement staat al jaren bekend om z’n gezellige sfeer. Bewegen, gezelligheid en samen plezier maken zijn de hoofdingrediënten van deze jaarlijks terugkerende traditie.  

Meld je vooraf aan via https://interactie-ermelo.nl/agenda/avond4daagse en geef aan of je de route van 3, 6, of 9 kilometer wilt lopen. Iedereen die meedoet krijgt op de laatste dag een medaille en gaat met mooie herinneringen naar huis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie