Afbeelding
Eigen foto

Column: Leuke plannen voor het najaar

5 oktober 2021 om 12:00 Column

De herfst is aangebroken, je ziet het bos langzaam verkleuren en het weer wordt alweer echt herfstachtig. Het is het mooiste jaargetijde om in de bossen te zijn naar mijn mening, een ideale tijd om een wandeling te maken en te genieten van het kleurrijke bos. 

De herfst is ook een mooi jaargetijde om er nog een paar dagen op uit te trekken, ikzelf ga dat ook doen. Op het moment dat ik dit schrijf, ga ik genieten van een aantal dagen in de Harz in Duitsland. 

Na een druk seizoen met veel toeristen die in Nederland op vakantie zijn geweest, merk ik dat ik de rust van een aantal dagen goed kan gebruiken. 

Daarnaast is het ook zo dat de batterij weer moet worden opgeladen voor het komende najaar. Nu het leven steeds weer wat meer normaal wordt, staat er ook voor de komende maanden het één en ander op het programma. Zo hoop ik dat 23 oktober er voor het eerst sinds bijna twee jaar weer een streekmarkt in het centrum kan worden gehouden. Het ziet er goed uit, maar het blijft natuurlijk altijd nog afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren. 

Verder hebben we in samenwerking met de gemeente Ermelo meegedaan aan een herfstcampagne van Visit Veluwe om in verschillende landelijke media in de spotlights te komen. Op deze manier hopen we dat ook de komende herfst nog flink wat toeristen Ermelo bezoeken. Ook voor de winter gaan we dit doen, Ermelo is tenslotte het hele jaar aantrekkelijk en een bezoek meer dan waard. 

Voor de wintermaanden willen we het centrum aantrekkelijker maken en letterlijk meer in het licht zetten. Dit doen we door middel van een kerstverlichtingsplan, waarbij we onder andere een aantal verlichte eyecatchers op de verschillende pleinen willen plaatsen. Daarnaast hopen we nieuwe lantaarnpaalornamenten op te kunnen hangen. Ik ben met diverse andere enthousiaste ondernemers bezig om leuke acties op te zetten om dit plan te kunnen financieren. U hoort er binnenkort meer over. 

Natuurlijk hebben we ook weer zin om te schaatsen op de ijsbaan op ‘t Weitje de komende winter. Kortom, volop plannen voor het komende najaar. Wat een leuke afwisselende baan heb ik toch!

Ronnie Regeling, vestigingsmanager VVV Ermelo Buitenleven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie