7 dagen waterchallenge 2023 - water drinken niet alleen gezond is, maar ook leuk en gemakkelijk.
7 dagen waterchallenge 2023 - water drinken niet alleen gezond is, maar ook leuk en gemakkelijk. Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

7 dagen waterchallenge van Interactie Sportbedrijf Ermelo: water drinken niet alleen gezond, maar ook leuk en makkelijk

4 juni 2023 om 10:00 Activiteiten

ERMELO Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V., kondigt samen met de gemeenten Dalfsen, Elburg, Hattem, Oldebroek en Putten de jaarlijkse 7 dagen waterchallenge aan, die plaatsvindt van vrijdag 9 t/m vrijdag 16 juni 2023. Het doel van deze campagne is om mensen bewust te maken dat water drinken niet alleen gezond is, maar ook leuk en gemakkelijk.

Water is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl en draagt bij aan een goed functionerend lichaam. Met de 7 dagen waterchallenge worden deelnemers uitgedaagd om zeven opeenvolgende dagen alle suiker- en cafeïnehoudende dranken te vervangen door water. Hiermee verbeteren deelnemers niet alleen hun eigen gezondheid, maar inspireren ze ook anderen om gezonde gewoontes aan te nemen.

“Met deze challenge brengen deelnemers positieve veranderingen aan in hun levensstijl en ervaren ze de voordelen van water drinken en op een gezonde manier gehydrateerd blijven”, laat Jessica Doude van Troostwijk van Interactie weten. 

SPELREGELS

De challenge begint op vrijdag 9 juni om 17.00 uur en eindigt op vrijdag 16 juni om 16.59 uur. Gedurende deze periode mag alleen (bruisend) water of suikervrije thee worden gedronken. Eten is toegestaan. Cafeïne- en suikerhoudende dranken worden gedurende deze zeven opeenvolgende dagen vervangen door water.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in via de website 7dagenwaterchallenge.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie