Vanaf het viaduct Deventerweg in Harderwijk zijn op 21 februari meerdere fietsen naar beneden gegooid op de A28.
Vanaf het viaduct Deventerweg in Harderwijk zijn op 21 februari meerdere fietsen naar beneden gegooid op de A28. Pixabay

Meerdere auto’s op A28 lopen schade op nadat fietsen van viaduct Deventerweg in Harderwijk zijn afgegooid, politie zoekt getuigen

22 februari 2024 om 18:00 Misdaad

HARDERWIJK Vanaf het viaduct Deventerweg in Harderwijk zijn op 21 februari meerdere fietsen naar beneden gegooid op de A28. Meerdere auto’s liepen schade op. De politie is op zoek naar getuigen. 

De politie kreeg rond 23.30 uur de melding dat er meerdere fietsen op de A28 lagen ter hoogte van het viaduct Deventerweg. De fietsen waren naar beneden gegooid vanaf het viaduct op beide rijbanen. Meerdere auto’s zijn eroverheen gereden en hebben schade opgelopen, zo meldt de politie. Rijkswaterstraat heeft de voertuigen afgevoerd.

GETUIGEN

De politie is op zoek naar getuigen: ,,Heb je gezien wie de fietsen van het viaduct af heeft gegooid? Woon je in de buurt en heb je camerabeelden waar mogelijk wat op staat? Denk bijvoorbeeld aan een auto die meerdere fietsen vervoerd?Reed je gisteravond over de A28 en heb je dashcambeelden waar wat op staat? Is je fiets recent gestolen? Mogelijk is hij gebruikt bij dit incident. Heb je ook schade opgelopen maar heb je je nog niet bij ons gemeld? Dan spreken we je graag!”

CONTACT

Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900 - 8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie