Op maandag 24 oktober en dinsdag 25 oktober 2022 tijdens de herfstvakantie vinden bij DVS’33 uit Ermelo de Jeugdvoetbaldagen plaats.
Op maandag 24 oktober en dinsdag 25 oktober 2022 tijdens de herfstvakantie vinden bij DVS’33 uit Ermelo de Jeugdvoetbaldagen plaats. Jeugdvoetbalopleiding

Trainen volgens Wiel Coerver-methode tijdens Jeugdvoetbaldagen DVS’33

Voetbal

ERMELO Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 24 oktober en dinsdag 25 oktober 2022 tijdens de herfstvakantie, zullen er op het complex van DVS’33, uit Ermelo, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden.

De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Kinderen hoeven geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. 

Balvaardigheid en zelfvertrouwen

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen. 

Voordelen Wiel Coerver-methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.


Inschrijven via jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te spelen zijn mogelijk.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brochure ‘Samen ouder worden in Ermelo’ uitgereikt door burgemeester Van Daalen 3 minuten geleden
Afbeelding
Bestel oliebollen bij ziekenhuis St Jansdal voor het goede doel: Gezinshuis van Zundert in Ermelo 2 uur geleden
Afbeelding
CBS: onzekerheid horecabedrijven over voortbestaan toegenomen 4 uur geleden
Afbeelding
The Lether Family heeft duizenden volgers: ‘Ik deel ook berichten over heftige momenten’ 15 uur geleden
Afbeelding
Wildproeverij met Harderwijkse bands en speciaalbier bij Stichting Onderstroom in Harderwijk 16 uur geleden
Afbeelding
36 maanden celstraf geëist tegen 19-jarige hoofdverdachte overval Fletcher Hotel in Putten 17 uur geleden
Afbeelding
Gert staal zoekt het verhaal achter oude foto’s uit Ermelo: wie is de jongen op de melkbus? ERMELO TOEN 18 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie