Het landgoed, dat bekent staat als evenementenlocatie met eigen Argentijnse wijnen en vlees, neemt haar gasten mee in de voorbereiding van de feestdagen.
Het landgoed, dat bekent staat als evenementenlocatie met eigen Argentijnse wijnen en vlees, neemt haar gasten mee in de voorbereiding van de feestdagen. Annemieke Nierop

Landgoed de Salentein opent haar deuren tijdens kerstevent

Overig Deel je nieuws

Het bijzondere stuk Nijkerks erfgoed opent op zondag 11 december haar deuren voor een sfeervol kerstevenement. Het witte Huis de Salentein, dat altijd er altijd al sprookjesachtig uitziet, tovert in december om tot een waar winter wonderland. Het landgoed, dat bekent staat als evenementenlocatie met eigen Argentijnse wijnen en vlees, neemt haar gasten mee in de voorbereiding van de feestdagen. Je kunt er terecht voor een wijnmasterclass, hapjes en drankjes,  live muziek, kerstgeschenken en meer. Zo slaat Landgoed de Salentein voor deze gelegenheid de handen ineen met Puttens Main Interiors en ROF Style voor lifestyleartikelen en interieurinspiratie. 

“Tijdens het evenement Kerst bij Salentein inspireren wij onze gasten voor de feestdagen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige wijnarrangement voor thuis samengesteld. Met onze boodschappenlijst en receptenkaart wordt een heerlijk 3-gangen kerstdiner thuis zorgeloos én smakelijk. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het proeven van onze bubbels voor de jaarwisseling en sfeervolle interieurdecoratie.”

Jacqueline van de Bunt, Landgoed de Salentein

Vanuit diverse plekken in en rond Huis de Salentein worden de mooiste soorten Salentein Barrel Selection geschonken – van fruitig en fris tot hout gelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten.  Een feestelijke beleving voor jong en oud!  Voor meer informatie en toegangstickets gaat u naar www.salentein.nl .

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brochure ‘Samen ouder worden in Ermelo’ uitgereikt door burgemeester Van Daalen 5 minuten geleden
Afbeelding
Bestel oliebollen bij ziekenhuis St Jansdal voor het goede doel: Gezinshuis van Zundert in Ermelo 2 uur geleden
Afbeelding
CBS: onzekerheid horecabedrijven over voortbestaan toegenomen 4 uur geleden
Afbeelding
The Lether Family heeft duizenden volgers: ‘Ik deel ook berichten over heftige momenten’ 15 uur geleden
Afbeelding
Wildproeverij met Harderwijkse bands en speciaalbier bij Stichting Onderstroom in Harderwijk 16 uur geleden
Afbeelding
36 maanden celstraf geëist tegen 19-jarige hoofdverdachte overval Fletcher Hotel in Putten 17 uur geleden
Afbeelding
Gert staal zoekt het verhaal achter oude foto’s uit Ermelo: wie is de jongen op de melkbus? ERMELO TOEN 18 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie