cabaretduo Eer & Nan
cabaretduo Eer & Nan EerenNan Cabaret

christelijk cabaretvoorstelling: ‘terugblik, vooruit!’

Overig Deel je nieuws

Terugblik VOORUIT!

Vrijdag 14 oktober zal cabaretduo Eer & Nan komen optreden in De Rehobothkerk. Een groep, enthousiaste, interkerkelijke vrouwen, nodigt u van harte uit voor een gezellig avondje uit met een lach en een traan.

De voorstelling: “Terugblik, VOORUIT!” is het vervolg op “Vooruit VOORUIT!”, maar zeker ook afzonderlijk te bekijken.

Eer & Nan willen je graag verder meenemen in hun echte levensverhaal. Bevrijdt van angst. Opgekrabbeld uit een burnout. God voor het eerst echt ontmoet. Hun levens aan Hem gegeven.

En nu een leven in kalme wateren, weer boodschappen doen zonder angst, het huis schoonmaken zonder neurotisch te zijn. Het leven is goed zo…

Maar wat als God je roept voor meer? Wat als Hij meer in je ziet dan jij ooit zelf dacht? Durf je dan te gaan als Hij je roept? Je veilige, net weer rustig geworden haventje te verlaten? Jezelf overstijgende dingen doen? Hoe groot is je vertrouwen in Hem? Weer angsten aan te gaan omdat je er doorheen moet? Kwetsbaar durven zijn? Kan God zelfs òns gebruiken? Deze twee bange hertjes? 

Een verhaal over opstaan, niet bang zijn, tevoorschijn komen en schitteren, want ook jouw tijd is gekomen!

Eer & Nan

Eer (1981) & Nan(1980) getrouwd en moeder, maar bovenal vriendinnen. ‘Al vanuit onze tienerjaren delen we eenzelfde passie; het schrijven en spelen van theaterstukken. Na jaren is het moment aangebroken dat we deze passie weer hebben opgepakt’, vertelt Eer. ‘Ons doel is om op een humoristische wijze, levensvragen te verwerken in theaterstukken om zo moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Ook willen we vrouwen ( en de gevoelige man:-)  bemoedigen en aanmoedigen om weer zicht te krijgen op het mooie leven wat God voor ons bedoeld heeft. En hoe we in Zijn liefde en vrijheid mogen leven’.

De cabaretvoorstelling ‘terugblik, VOORUIT!’ is  vrijdag 14 oktober 2022 in De Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43 in Ermelo. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.15 uur. Kosten €7,50p.p. te voldoen via bankrekening NL97 INGB 0007 07 89 83 tnv B.G.J. Meijer ovv je naam. Of aan de zaal tot 19.45 uur. Dit is inclusief koffie/thee vooraf en een drankje en hapje na de voorstelling. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer nu! Het zou jammer zijn als de zaal is uitverkocht en u deze geweldige voorstelling moet missen!

advertentie
advertentie
Afbeelding
CBS: onzekerheid horecabedrijven over voortbestaan toegenomen 1 uur geleden
Afbeelding
The Lether Family heeft duizenden volgers: ‘Ik deel ook berichten over heftige momenten’ 12 uur geleden
Afbeelding
Wildproeverij met Harderwijkse bands en speciaalbier bij Stichting Onderstroom in Harderwijk 13 uur geleden
Afbeelding
36 maanden celstraf geëist tegen 19-jarige hoofdverdachte overval Fletcher Hotel in Putten 14 uur geleden
Afbeelding
Gert staal zoekt het verhaal achter oude foto’s uit Ermelo: wie is de jongen op de melkbus? ERMELO TOEN 15 uur geleden
Afbeelding
Kerstpostactie Ermelo voor Woord en Daad en Compassion Nederland Stichting 17 uur geleden
Afbeelding
Deels of volledige nieuwbouw gemeentewerf Ermelo? Gemeente doet opnieuw onderzoek 21 uur geleden
advertentie
advertentie

Regiotreffers

Logo
advertentie