De jubileumvoorstelling van het schooltoneel trok maar liefst 1200 bezoekers.
De jubileumvoorstelling van het schooltoneel trok maar liefst 1200 bezoekers.

Spelen zit ze in het bloed

28 maart 2017 om 15:19 Algemeen

ERMELO - Afgelopen week beleefde Christelijk College Groevenbeek haar 40e editie van het schooltoneel. De jubileumvoorstelling ‘Allemaal theater’ trok 1200 bezoekers naar het Theater Harderwijk.
In de voorstelling werd teruggeblikt op voorstellingen uit vroeger tijden. Oude personages en liedjes passeerden de revue. Het artistiek team heeft het dit jaar opnieuw voor elkaar gekregen om met spel, dans en muziek 100 leerlingen op de planken te laten schitteren. De teksten en spelscenes waren flink doorspekt met humor en de regisseurs schuwden ook de zelfspot niet, wat met veel gelach in de zaal werd beloond.
Na afloop van de voorstelling werden de oprichters van het schooltoneel, de oud-docenten Reijners en Bouw, nog even in de spotlights gezet. Met bescheiden trots namen ze het applaus uit de zaal in ontvangst.
Eén van de songteksten luidde: “Wat heerlijk om te spelen, het zit me in het bloed. Niets anders kan me nu nog schelen, alleen dit doet me goed”. Aan het spelplezier van de leerlingen te zien was daar geen woord van gelogen.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie