Marjoleijn van Kooij | Poppin Fotografie
Marjoleijn van Kooij | Poppin Fotografie

Bruidjes hijsen zich graag weer in jurk voor Back to the Wedding

31 juli 2017 om 15:44 Algemeen

ERMELO - Back tot he Wedding, het grootste huwelijksfeest van het jaar, organiseert dit jaar voor het eerst een zomereditie. Deze editie vindt plaats op 12 augustus bij Telstar Beachclub aan Strand Horst in Ermelo. Heerlijk buiten, met je voeten in het zand. Vind je het ook zo jammer dat je jouw trouwkleding maar één keer draagt? Ben je pas getrouwd en heb je heimwee naar jouw grote dag of ben je juist al jaren getrouwd en lijkt het je gewoon geweldig die jurk nog eens te dragen? Haal dan die trouwjurk weer uit de kast en stof jouw trouwpak af en feest gezellig mee.

Back to the Wedding wordt georganiseerd door ID-DJ Entertainment. Inmiddels heeft eigenaar Dennis van den Hoogen meer dan 1.000 bruiloften voorzien van muziek. De mooiste jurken, kostuums en thema’s zag hij voorbij komen. En dat allemaal eenmalig. Dennis: “Ik vond het eigenlijk doodzonde dat je maar één keer van je trouwkleding kunt genieten, daarom bedacht ik Back to the Wedding”. Daarnaast heeft het bedrijf in 2016 een kort onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat bijna 80% van de bruiden het erg jammer vond dat de jurk maar voor 1 dag is. Reden te meer om Back to the Wedding te organiseren. Na een aantal edities in de wintermaanden is het nu tijd voor een zomereditie.

Dresscode is natuurlijk trouwkleding, maar dit is niet verplicht. Ook in feestelijke kleding ben je van harte welkom! Verliefd, verloofd en trouwplannen? Kom dan inspiratie op doen en sfeer proeven. Maak kennis met de DJ’s en organisatoren en kijk of dit bij jouw voorgenomen huwelijk past en bewonder de prachtige feestlocatie.

De muziek wordt verzorgd door de dj’s van ID-DJ Entertainment, Barry Paf, bekend van radio 538 en Remco van Mark. Zangeres Sharon Heer brengt live muziek. Ook is er weer een leuke fotograaf aanwezig om jezelf opnieuw in trouwkleding te laten vastleggen. De catering is volledig in handen van Barry van Lingen van Telstar Beachclub. Speciaal voor deze avond heeft hij een heerlijk love-buffet samengesteld. Voorafgaand aan het feest kan je dus genieten van een heerlijk huwelijksmaal.

Telstar Beachclub staat vooral bekend als een van de leukste surfclubs aan het Randmeer. Hier kan je surfen, kiten, en andere watersporten uitoefenen. De locatie is met zijn sfeer en entourage ook bij uitstek geschikt voor prachtige zomerhuwelijken. De link met Back tot he Wedding was dus snel gelegd.

Praktische informatie: 

Kaarten voor €12,50 via www.bttw.nl

Locatie: Telstar Beachclub, Palmbosweg 36, Horst

Tijd: 21.00-2.00 uur | buffet van 19.00 -21.00 uur

Dresscode: Trouwkleding (niet verplicht)

Foto’s: Marjoleijn van Kooij | Poppin Fotografie

Marjoleijn van Kooij | Poppin Fotografie
Marjoleijn van Kooij | Poppin Fotografie
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie