Afbeelding

Quick Boys maakt einde aan bekeraspiraties DVS

24 augustus 2017 om 14:33 Algemeen

Ermelo - Het KNVB bekertoernooi is voor DVS’33 Ermelo al ten einde na een 1-2 thuisnederlaag tegen Quick Boys. De Katwijkse ploeg heeft met de aanstelling van oud-profvoetballer Dirk Kuyt als assistent-trainer veel voetbalervaring in huis gehaald. Foto: Theo Aalten

Het veldspel van DVS voor rust was goed verzorgd, maar defensief liet men de nodige steken vallen. Dat resulteerde al in de 11e minuut in een 0-1 voorsprong voor Quick Boys. De spits Jesse van Nieuwkerk was alert bij een ongelukkige terugspeelbal van Dennis Hollart en passeerde doelman Paul Eppink. De thuisploeg maakte het spel, wat in de 24e minuut resulteerde in een schietkans voor Mike Ahrens, maar de doelman voorkwam een treffer. Quick Boys bleef counteren; in de 29e minuut werd Basil Camara op links afgetroefd door Jesse van Nieuwkerk en uit diens voorzet scoorde Max van Steen 0-2. Twee minuten later werd een inzet van DVS-spits Yasar Gökhan van de doellijn gehaald.

In de 54e minuut kwam DVS terug in de wedstrijd; een vrije trap van Daniël van Warven werd door Yasar Gökhan achterwaarts ingekopt: 1-2. Daarna was de thuisploeg enkele malen dichtbij de gelijkmaker: Basil Camara kopte rakelings over, Daniël van Warven kreeg een vrije schietkans, maar hij miste het doel, Yasar Gökhan kon na een knappe individuele actie de bal niet voldoende raken.