Afbeelding

Sinterklaas en Pieten geven fonteinfeestje?

17 november 2017 om 09:45 Algemeen

Sinterklaas komt zaterdag weer naar Ermelo. Hij heeft laten weten dat hij dolgelukkig is dat alle kinderen van Ermelo weer naar het Raadhuisplein komen voor zoals ieder jaar een groot feest.

ERMELO - De Sint heeft alleen wel een beetje zenuwachtige Pieten op de boot. Ze hebben namelijk gehoord dat er iets veranderd is op het Raadhuisplein. Het schijnt dat er fonteinen zijn die soms wel en soms niet aanstaan. Maar wat nou als de Piet, die verantwoordelijk is voor de sleutel om deze fonteinen uit te zetten, niet goed zijn werk doet?

De intocht start om 13.30 uur vanaf het Kerkelijk Centrum richting Gamma, via de kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat naar het spoor. Daarna de Dr. Van Dalelaan, Schoolpad, Kerklaan, Stationsstraat en Raadhuisplein. Hier is Sinterklaas rond 14.00 uur, waarna hij welkom wordt geheten door burgemeester Baars.

Vervolgens loopt hij door het centrum richting De Enk en dan naar het Molenaarsplein en de Verbinding. Hij eindigt bij het Pakjeshuis waar Sinterklaas de komende weken blijft slapen en waar natuurlijk ook volop activiteiten zijn. Rond 16.00 uur opent hij officieel zijn slaap- en werkkamer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie