The Junction - A Capella
The Junction - A Capella Foto: vrij

Jazzdagen Harderwijk met topartiesten

18 september 2018 om 09:26 Algemeen

Het nieuwe programma van Jazzdagen Harderwijk is bekend en brengt opnieuw topartiesten naar Harderwijk. Zo zijn onder meer Ruben Hein, Lilian Vieira en Izaline Calister de trekpleisters.

Ook zullen er enkele verrassende concerten plaatsvinden, waarbij het niet alleen bij jazz blijft. De start van de nieuwe serie is op 29 september met Lilian Vieira Grupo-Samba Fever- in Estrado. Het wordt volgens de organisatie een swingende opening, want ook DJ Joey gaat de avond opvullen met heerlijke salsa nummers. De rest van het programma speelt zich af in de intieme Catharinakapel.

A Capella en klassiek. Naast Ruben Hein (4 oktober), onlangs nog te bewonderen op het North Sea Jazzfestival, brengt ook de top van de Nederlandse A Capella, The Junction, op 10 oktober onder meer een ode aan de muziek van Sting. Bijzonder wordt ook de nieuw gecomponeerde suite “Ruins & Remains” van jazzpianist Wolfert Brederode met percussionist Joost Lijbaart en het klassieke Matangi Quartet op 25 oktober. Izaline Calister trio met Ed Verhoeff (gitaar) en Angelo Verploegen (trompet) laat op 1 november haar nieuwe programma horen. Onlangs is van dit programma een nieuw album opgenomen in het Concertgebouw Amsterdam welke zij op 1 november hopen mee te nemen.

Artvark Saxophone Quartet met Ntjam Rosie (zang) sluiten de Jazzdagen af op 22 november. Ook dit wordt weer een speciale avond, beide projecten “Trance” en “Homelands” (met Ntjam Rosie) worden uitgevoerd. “Kortom een professioneel en verrassend programma waarvan wij hopen dat het publiek uit de regio dit weer zal waarderen” aldus de vereniging Jazz On The Corner.

Zie voor het gehele programma en kaartverkoop: www.jazzdagen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie