Juvat Westendorp. Hij is danser en heeft een eigen dans Academy. (foto: Rob Voss)
Juvat Westendorp. Hij is danser en heeft een eigen dans Academy. (foto: Rob Voss) Foto: Rob Voss

Interactie brengt mensen samen en in beweging

21 september 2020 om 21:42 Algemeen

ERMELO - Vrijdag 25 september tussen 16.00 en 19.00 uur brengt Interactie Sportbedrijf Ermelo, sport - en sportlaanbieders in contact met de inwoners van Ermelo, door de gratis beweegmarkt tijdens de Nationale Sportweek.

Meer dan vijftien verschillende sportverenigingen en sportaanbieders uit Ermelo staan 25 september bij Sportcentrum Calluna met een informatiestand of geven gratis sportieve clinics. Onze Buurtsportcoaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden over sporten en bewegen in Ermelo, maar ook als je begeleiding wilt bij het aannemen van een gezonde leefstijl.

Het aanbod loopt is erg divers. Maak bijvoorbeeld kennis met de paardensport door een rondje te rijden, oefen je moves en ritmegevoel met drumble dance, ontdek mooie wandelroutes en nog veel meer.Doe mee aan verschillende prijsvragen, want er zijn leuke prijzen te winnen. Ook kun je je aanmelden om een gratis proefles te volgen zoals AquaVaria, Trimzwemmen of Aqua Actief & Fit.

Er is zelfs een bekende Nederlander en JOGG ambassadeur die gratis dans-clinics geeft. Namelijk danser Juvat Westendorp.

www.interactie-ermelo.nl/evenementen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie