Decemberactie VVV Ermelo. (foto: Joost van den Bos)
Decemberactie VVV Ermelo. (foto: Joost van den Bos) Foto: Joost van den Bos

Doe mee met de VVV kassabonnenactie

11 december 2020 om 10:49 Algemeen

ERMELO - December is de maand van het weggeven van cadeautjes. Nu Sinterklaas weer naar Spanje vertrokken is, maken we ons klaar voor de Kerst. Ook voor deze gelegenheid heeft VVV Ermelo Buitenleven volop leuke cadeautjes en geschenken.

 Bovendien kunt u deze maand meedoen aan de speciale kassabonactie, de winnaar maakt hierbij kans op het winnen van een VVV Cadeaukaart.

Bent u nog op zoek naar een kerstpakket, een cadeautje voor onder de boom of een cadeaukaart voor een geschenk naar eigen wens? Kom dan naar de VVV voor een uniek presentje: een pakketje bier, een flesje wijn, een knuffel of een mooie puzzel. VVV Ermelo heeft deze maand een leuke kassabonactie, bij iedere aankoop kunt u meedingen om kans te maken op het winnen van een VVV Cadeaukaart ter waarde van 25 euro.

Meedoen is heel eenvoudig, u kunt uw kassabon met naam en telefoonnummer achterlaten, op 31 december wordt een bonnetje uit de vaas getrokken en maakt u kans om de VVV Cadeaukaart te winnen. De VVV Cadeaukaart kunt u besteden bij verschillende winkels in heel Nederland. Op 31 december wordt een bonnetje uit de vaas getrokken en maken we de winnaar bekend.

Doe dus ook mee aan deze speciale decemberactie en kom snel naar de VVV voor een leuk cadeautje of cadeaukaart. VVV Ermelo is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De VVV kunt u vinden aan de Stationsstraat 20.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie