Afgelopen zaterdag hebben zeker 10 straten meegedaan aan de verkiezing "gezelligst verlichte straat” van het Leefbaarheidsteam Ermelo.
Afgelopen zaterdag hebben zeker 10 straten meegedaan aan de verkiezing "gezelligst verlichte straat” van het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Straten Ermelo geven licht in het donker

15 december 2020 om 14:52 Algemeen

ERMELO - Afgelopen zaterdag hebben zeker 10 straten meegedaan aan de verkiezing “gezelligst verlichte straat” van het Leefbaarheidsteam Ermelo.

Het doel van deze verkiezing is uiteraard de straat mooi verlichten, maar met name ook de saamhorigheid terug zien in de wijk.

“Die saamhorigheid is moeilijk in te zetten tijdens de pandemie want je kan vrij weinig” maar samen in je straat lampjes ophangen bij je eigen huis en op afstand een chocolademelk drinken moet lukken. Dit was goed terug te zien.

Onder andere op de Oude Telgterweg en Jasmijnweg stonden de vuurkorven nog aan en onder een genot van een warm drankje werd er samen genoten van de muziek en de verlichting. Helaas was het in de ochtend tijdens het versieren niet al te best weer, door de regen was het niet echt uitnodigend om buiten te staan. Op de Jasmijnweg trokken de bewoners zich niets aan van het weer. Zij waren met elkaar de boel aan versieren met zelf gemaakte sterren. Andere straten die flink hebben uitgepakt zijn de Kolevaarserf, Seringweg, Hamburgerweg, Korte Haeg en de Klaverlaan. Na alle mooie straten langs te zijn geweest, moet er ook een winnaar uit de bus komen. Dit jaar is gekozen voor de Jasmijnweg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie