Afbeelding
aangeboden door bsmedia.nl

Overtuig bezoekers met een professionele website

20 april 2021 om 14:41 Algemeen

De Coronacrisis heeft ons ondernemers één ding geleerd: de zakelijke wereld kan niet meer zonder internet. Meer en meer transacties vinden online plaats. Het boeken van een hotel. Het plaatsen van een bestelling. Zelf het reserveren van een restaurant gebeurt grotendeels via de digitale weg. Het is daarom belangrijk dat je een mooie en technisch goede website tot jouw beschikking hebt. Het bouwen ervan kun je uitbesteden aan een professional. Denk aan B&S Media Internetmarketing. Zij staan voor iedereen - in Ermelo en daarbuiten - klaar. 

Een overtuigende website

Steeds meer mensen gaan via het internet op zoek naar organisaties, waarmee ze samen willen werken. Winkels. Hoveniers. Restaurants. Als bedrijf wil je ze dan ook overtuigen van jouw pluspunten. En dat lukt niet met een verouderde website. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar webdesign in Ermelo. Door dit aan professionals uit te besteden kun je zeker zijn van een representatief uiterlijk en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Alleen zo kunnen jouw bezoekers zich ontpoppen tot toekomstige klanten. 

Dus waar wacht je nog op? 

De pakketten van B&S Media

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoeften en wensen. Dit vertaalt zich ook naar het type website dat ze willen. Om iedereen te kunnen bedienen, biedt B&S Media drie verschillende pakketten aan:

MKB website

Professioneel en snel een website laten maken? Dan is een MKB-website misschien wel iets voor jou. De specialisten van B&S Media bouwen dan - op basis van een bestaand thema -  een nieuwe website voor jouw bedrijf in Ermelo. Dit thema wordt aangepast aan het logo en de kleurstellingen van jouw organisatie. Daarnaast wordt de website ook technisch gezien goed ingeregeld. Zo ben je sneller vindbaar in Google. 

Premium MKB website

Websites maken op basis van bestaande thema’s biedt de nodige beperkingen. Vaak is dat geen enkel probleem. Wil je echter bepaalde elementen aanpassen of toevoegen? Dan kun je ervoor kiezen om het premium-pakket bij B&S Media af te nemen. In dat geval kunnen de specialisten jou op maat gemaakte onderdelen bieden. 

Maatwerk website

Thema’s worden voor verschillende sectoren en bedrijven gebruikt. Hierdoor zijn ze minder uniek dan misschien bij jouw organisatie zou passen. Voor een eigen identiteit kun je kiezen voor maatwerk. De specialisten van B&S Media beginnen bij het maken van jouw website bij nul. Namelijk: met een mood- en styleboard. Op basis hiervan wordt jouw nieuwe website opgebouwd. Ook krijg je toegang tot het online marketing dashboard. 

Een website laten maken door B&S Media

Webbouwers komen in verschillende soorten en maten voor. De een richt zich op een mooie website. De ander heeft meer oog voor de techniek erachter. Kies je voor B&S Media: dan worden deze elementen samengevoegd in een representatief en gebruiksvriendelijk design. Deze combinatie kunnen de specialisten makkelijk maken, omdat zij - naast webdesign - ook kennis hebben van online marketing, waaronder: SEO, SEA en Social Media. Als organisatie in Ermelo kun je dan ook genieten van: 

  • Hoogwaardige service;
  • Betrokken bij jouw bedrijf;
  • Persoonlijke samenwerking;
  • Kwalitatieve campagnes;
  • Specialistische kennis;
  • Passie voor het vak.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie