Genieten van zwemmen in het openwater

17 mei 2021 om 12:06 Algemeen

Ermelo - Heb jij ook altijd willen zwemmen in een mooi stuk natuur water? En wil je genieten van de mooie omgeving vanuit het water of ben je toe aan een sportieve uitdaging? Doe dan mee met de Mijnzwemcoach (initiatief van de KNZB) openwatercursus.

 ’’We bieden twee verschillende cursussen aan; de basiscursus is voor zwemmers die ongeveer 300 meter achter elkaar in de borstcrawl kunnen zwemmen. Deze cursus is op zaterdagochtend op strand Horst in Ermelo. En voor de gevorderdenzwemmers die ongeveer 800 meter achter elkaar in de borstcrawl kunnen zwemmen organiseren we een cursus op vrijdagochtend in recreatieplas Zeumeren.’’

Iris van Aurich zwemt al jaren in openwater. ‘’In de wintermaanden ben ik met een aantal zwemmaatjes een paar keer in de week te vinden op strand Horst. Zodra het wat warmer wordt ga ik ook vaker naar andere plekken toe en nemen de te zwemmen afstanden toe tot maximaal 10 kilometer. Mijn tocht van 10 km door Giethoorn is mij zeker bijgebleven. Ik geniet enorm van het zwemmen in openwater en wil jou dat graag meegeven en je er alles over leren. Tijdens de cursussen zullen de dan geldende coronaregels gehandhaafd worden.

www.mijnzwemcoach.nl/cursussen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie