Afbeelding
Foto: Pixabay

‘Meer tijd voor langlopende dossiers’

28 juli 2021 om 14:18 Algemeen

ERMELO - De Stichting DOEH en de Stichting Woon- en Recreatiebelangen Tonselse Veld willen meer tijd om het rapport over langlopende dossiers te bestuderen.

Wijnand Kooijmans

In een brief aan de gemeenteraad vragen ze de beeldvormende behandeling van 1 september door de schuiven naar 15 september. Het raadsdebat en de besluitvorming over de rapportage kan dan in de raadsvergadering van 29 september plaats vinden.

Opzet van de gemeente is het rapport maandag 30 augustus naar de personen/organisaties te sturen die betrokken zijn bij de drie dossiers die zijn onderzocht. Naast Tomassen Duck To gaat het om pallethandel Ten Hove en Bar Twinns. 

De beide stichtingen geven aan dan maar drie dagen te hebben om zich voor te bereiden op de  behandeling en eigenlijk een stuk minder omdat niet iedereen zich volledig kan voorbereiden op de vergadering van 1 september waarin kan worden ingesproken.

Men voert in de brief aan de gemeenteraad aan dat men vindt in alle redelijkheid de gelegenheid moet hebben kennis te nemen van het rapport, de aanbevelingen en de conclusies. Ook wil men overleggen met de achterban om een gefundeerde mening te kunnen geven tijdens de beeldvormende vergadering.

Dat vraagt volgens hen meer dan de twee dagen. Men denkt voldoende te hebben aan zeven tot tien werkdagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie