Ontmoetingsochtend voor gezinnen met een kind met een beperking.

17 augustus 2021 om 08:41 Algemeen

Twinkel houdt zaterdag 4 september een ochtend voor ouders van kinderen met een beperking. 

Andere ouders ontmoeten, ervaringen en tips uitwisselen of elkaar ondersteunen, het kan allemaal, binnen of op het terras met een kopje koffie met wat lekkers erbij. Of tijdens een wandelingetje door de prachtige tuinen van de Ontmoetingstuin. 

Uiteraard zijn ook de kinderen van harte welkom. Ook aan hen is gedacht: er is een prachtige speelplaats, een natuurtuin met waterpomp en zwengel en je kunt gebruik maken van de skelters. En tussendoor kun je ook nog clown Kiko tegenkomen die de mooiste ballonnenfiguren voor je maakt! 

Op deze ochtend is ook het bestuur aanwezig. Heb je nog leuke ideeën die je graag zou zien, voor de ouders of de kinderen/ jongeren zelf, laat het weten. 

Zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Ontmoetingstuin, Ouverturebaan 1-3 in Harderwijk. Opgeven via info@stichtingtwinkel.nl met vermelding van het aantal personen. Of bel naar 0623816195 voor meer info. Toegang: gratis.

Twinkel houdt activiteiten voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap in de omgeving van Ermelo en Harderwijk. En daarnaast ontmoetingsochtenden of themabijeenkomsten voor hun ouders. Kom gerust een keer kijken.

Meestal zijn de ouderbijeenkomsten gratis, voor de activiteiten voor de kinderen kan een kleine bijdrage gevraagd worden. 

Zie ook www.stichtingtwinkel.nl voor meer info of volg ons op Facebook. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie