Vitaliteitscoach Brigitte in het Bosgebied van de Drie, waar zij de Slowruntrainingen zal verzorgen.
Vitaliteitscoach Brigitte in het Bosgebied van de Drie, waar zij de Slowruntrainingen zal verzorgen. Anouk Strijbosch

Grip op je Dip, Slowrun en Supermarktsafari’s bij vitaliteitsscoach Bergen en Dalen

21 februari 2022 om 22:38 Zakelijk Deel je nieuws

Hallo Ermelo

Ik ben Brigitte, 56 jaar jong en ik vond dat een prima leeftijd om na 38 jaar in loondienst eens voor mijzelf te beginnen, zodat ik eindelijk kan doen wat ik belangrijk vind.

Daarom open ik 1 maart a.s. mijn Vitaliteitscoach Praktijk Bergen en Dalen in Ermelo, maar dan wel een heel bijzondere! 

Ik heb mijzelf de afgelopen jaren ontwikkeld van iemand die na een drievoudige PTSS en zware chronische depressies uiteindelijk op haar 49ste zich zelf tijd gaf om in therapie te gaan. Daar ontdekte is wat stress en trauma met je wereldbeeld én je lichaam doen. Na de therapie heb ik 7 opleidingen gedaan, waarvan 5 HBO geaccrediteerd. Nu ben ik Gelukscoach, Stresscounselor, Hormooncoach, Boodschappencoach, Vitaliteitscoach en SlowRun trainer.

Het allereerste product waarmee ik start is ook het geven va Slowrunttraining. Van SlowRun Nederland heb ik hiervoor de licentie gekregen voor Ermelo, Putten, Uddel en Garderen.

Met Slowrun wil ik mensen met plezier en op een ontspannen manier met elkaar in beweging krijgen in de natuur.  Geen druk qua afstand of tijd. Echt iedereen kan het. Van jong tot oud. Ik bied zowel groepstrainingen aan van 10 weken,  als individuele trainingen van 5 weken.

Ik begin in Ermelo: Vanaf Zaterdag 10 maart a.s.. De startplek is bij het parkeerterrein de Schaapskooi in Ermelo. Er start een groep om 09.00 en nog een om 16.00 uur. Ook dinsdagavond 15 Maart stat er een groep, om 19.00 uur. Meer info op de Slowrunpagina van mijn gloednieuwe website Bergenendalen.nl : https://bergenendalen.nl/slowrun-trainingen/

Behalve voor Ermelo heb ik ook de licentie van SlowRun Nederland om te gaan lopen in Putten, Uddel en Garderen. Maar ik begin hier.

Verder heb ik een online Coachtraject ontwikkelt waarmee ik vanaf 15 april start. Het heet “Op naar de Top” en is speciaal voor mensen Vanaf 1 mei ga ik ook Supermarktsafari’s geven. 

Ik wil geïnteresserden dan ook van harte uitnodigen op de opening van mijn praktijk Bergen en Dalen op 1 maart a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur in het Work & Life Center in Ermelo. Wel heel graag even een mail naar vitaliteitscoachbergenendalen@gmail.com

Ik heb ook een E-book geschreven:  “In 10 stappen naar Grip op je Dip” Dit kan gratis worden gedownload via deze link:  https://bergenendalen.nl/aanvraag-e-book-in-10-stappen-naar-grip-op-je-dip/

Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite en heel graag tot de 1e!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie