Tijdens Fete de la Musique werden de prijzen uitgereikt voor de Winkelverkiezing Ermelo 2023.
Tijdens Fete de la Musique werden de prijzen uitgereikt voor de Winkelverkiezing Ermelo 2023. VVV Ermelo Buitenleven

Winnaars winkelverkiezing: Riemer & Walinga mooiste winkel, Jeroen van Voornveld beste ondernemer en De Zaak van Ermelo meest toegankelijk

19 juni 2023 om 17:00 Winkels

ERMELO Riemer & Walinga is dit jaar verkozen tot mooiste winkel van Ermelo, Jeroen van Voornveld van Slagerij de Gelderblom tot beste ondernemer en De Zaak van Ermelo is de meest toegankelijke winkel. 

Afgelopen zaterdag tijdens Fete de la Musique werden de prijzen uitgereikt en de ondernemers in het zonnetjes gezet.

JURYRAPPORT 

Er is massaal gestemd op de genomineerden en bovendien was er een jury, bestaande uit de wethouders Ronald van Veen en Hugo Weidema, oud ondernemer Cees Goettsch, Arthur Woensdregt van Rabobank Randmeren en Bernadette Gravendeel namens Quadratum. Deze jury is alle genomineerden langs geweest en heeft een juryrapport opgemaakt welke uiteraard aan de ondernemers beschikbaar is gesteld.

WISSELBEKER

De uitslag bleef tot het laatst toe spannend, aangezien de uitslagen dicht bij elkaar lagen. Alleg enomineerden kregen bloemen en de winnaars ontvingen bovendien een prachtige wisselbeker. Deze bekers mogen de winnende ondernemers een jaar lang trots in de winkels hebben staan.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Riemer en Walinga is verkozen tot mooiste winkel.- VVV Ermelo Buitenleven

WINNAARS WINKELVERKIEZING ERMELO

Wethouder Ronald van Veen reikte de prijs uit aan Riemer & Walinga, waarbij hij de 3 G’s benoemde: Groot, Gevarieerd en Gestructureerd. Wethouder Hugo Weidema heeft de beste ondernemer in het zonnetje gezet, hij benoemde hierbij specifiek ook de aanjaagrol van Jeroen bij de activiteiten in De Enk en zijn maatschappelijke betrokkenheid.

MEEST TOEGANKELIJKE WINKEL

Nieuw dit jaar was de categorie Meest toegankelijke winkel van Ermelo, Bernadette Gravendeel lichtte de uitslag namens de jury toe. ,,De Zaak van Ermelo is heel toegankelijk, brede paden en er is zelfs een rolstoel voor bezoekers die dat nodig hebben.”

Aan het eind werden Sven en Bernadette Gravendeel geroemd om hun tomeloze inzet in het centrum van Ermelo. Dit was alweer de vijfde editie van de Winkelverkiezing, waarbij iedereen zijn of haar favoriete winkel of ondernemer kon nomineren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie