Afbeelding

Chris Stoffer komt naar Ermelo

2 maart 2017 om 10:38 Politiek

ERMELO - Waar staat de SGP voor? Waarom op 15 maart weer SGP stemmen? Heeft de SGP wel invloed? Op donderdagavond 9 maart 2017 zal ir. Chris Stoffer, nr. 5 van de landelijke SGP-kandidatenlijst, antwoord geven op deze vragen. Chris was aanwezig in het Politiek Café op 22 februari in de Dialoog. Dit keer spreekt hij op een bijeenkomst van de kiesvereniging Ermelo / Speuld. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in één van de vergaderzalen van de Eben Haëzerkerk (Hanengewei 69 Ermelo).
Volgens voorzitter Jowan Heres zit het aantal SGP-stemmen al enkele jaren in de lift. Zowel landelijk als hier in Ermelo. “Wij hebben goede hoop dat de derde SGP-zetel in de Tweede Kamer vastgehouden wordt. Veel partij­genoten denken dat een vierde zetel er dit keer wel in zit. Dat zou heel mooi zijn”, aldus Heres, die er aan toevoegt dat er brede waardering is voor de inbreng van de drie SGP-kamerleden Kees van der Staaij, Elbert Dijkgraaf en Roelof Bisschop.
Ook rekent Heres erop dat de verkiezingsavond interessant zal worden. Tijdens het Politiek Café liet Chris Stoffer, die ook fractievoorzitter in Nunspeet is, zien dat hij politieke dilemma’s niet uit de weg gaat. In begrijpelijke woorden brengt hij zijn argumenten naar voren. Bovendien zal na zijn betoog een forum gevormd waaraan ook de Ermelose SGP-fractie­voorzitter Leo van der Velden deel zal nemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie