Wie kent deze vrouw?
Wie kent deze vrouw? Gert Staal

Ermelo Toen aflevering 579: een vrouw alleen

Mensen

ERMELO In de aflevering van Ermelo Toen van vandaag neemt Gert Staal ons mee terug naar aflevering 576 en bespreekt hij de inzendingen op de foto van vorige week. 

Gert begint: ,,Ik kreeg een berichtje van Gert Verhoef van de Retiefstraat 71. Hij liet mij weten dat het in aflevering 576 zijn ouders niet zijn. De foto komt wel uit de familie Verhoef, maar er wordt nu gedacht dat het gaat om een zus van zijn moeder met haar man en kind.”

In de vorige aflevering vroegen we wie meer kan vertellen over twee stralende dames met een bloemstuk op hun jurk. 

,,Ik kreeg een reactie van Annie van de Top – Koekoek uit de Kerklaan”, aldus Gert. ,,Ze vertelde dat de linker vrouw Alie heet die getrouwd is met Henk Jansen. De rechter vrouw is Marrigje en die is getrouwd met Jan Jansen. Hoe de vrouwen met hun achternaam heetten is nog niet bekend. Wie kan mij dat vertellen?”

Henk en Jan Jansen zijn broers. Het zijn twee zonen van Hendrik Jansen en Geertje Teunissen. Dit echtpaar is lang geleden vertrokken naar de plaats Hollandse Rading wat bij Lage Vuursche ligt.

,,Annie vertelde me ook dat Henk en Jan Jansen twee neven van haar moeder Elizabeth van Panhuis zijn. Hartelijk bedankt voor de waardevolle informatie.”

De foto van vandaag is er een van een vrouw alleen. ,,Wie weet wie deze vrouw is? Ik hoor het graag. Tevens verzamel ik ondertrouw-, rouw en geboortekaarten.”

Het sturen van een reactie, vragen of het aanleveren van foto’s kan bij Gert Staal, Telgterweg 224, 3853 NR in Ermelo. Of op tel 0341 - 563 – 863. Mailen mag ook naar gertstaal@planet.nl..

,,Tot de volgende keer en de groeten uut Telgt uut ‘De Hof van Minemeu’!”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Progressief Ermelo en PvdA Harderwijk houden avond over jeugdzorg: veel ervaringen gedeeld 1 uur geleden
Afbeelding
Omgaan met moeilijke momenten in relaties: liefdeslessen vanuit wetenschap en praktijk 4 uur geleden
Afbeelding
Werkdruk en verzuim kinderopvang hoog, personeel minder tevreden 6 uur geleden
Afbeelding
Theaterwerkplaats Harderwijk viert haar 30-jarig jubileum met vier éénakters 19 uur geleden
Afbeelding
Ingenieursbureau Westenberg uit Harderwijk bestaat 30 jaar: 'Ons werk is vaak onzichtbaar, maar wel van grote waarde' 22 uur geleden
Afbeelding
KRO-NCRV maakt opnames voor 'Petrus in het land' in De Regenboog 22 uur geleden
Afbeelding
Ermelo financieel gezond: accountantskantoor BDO geeft gemeente rapportcijfer 9 23 uur geleden