Egel
Egel Wesley Overman

Lezing over kleine zoogdieren Kiekmure Harderwijk

6 mei 2022 om 11:07 Lokaal Deel je nieuws

KNNV
De afdeling Noordwest Veluwe van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging organiseert op woensdag 25 mei 2022 om 20.00 uur a.s. een lezing over  kleine zoogdieren. Aanvang: 20.00 uur in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk. Presentatie door Eveline van der Jagt.

Een aantal zoogdiersoorten weet makkelijk de publiciteit te halen. Zo is heel Nederland op de hoogte van de terugkeer van de wolf en zijn ook vleermuizen regelmatig in het nieuws. Op 25 mei zetten we daarom graag de minder bekende zoogdieren van Nederland in de spotlights. Eveline van der Jagt van de Zoogdiervereniging vertelt over soorten als wezel, hermelijn, egel, bever, otter en de vele andere zoogdieren die ons land rijk is. Ook kan in het Jaar van de Eikelmuis deze soort natuurlijk niet ontbreken! Hoe gaat het met deze soorten, waar vind je ze, hoe herken je ze en wat doet de Zoogdiervereniging om ze te beschermen?

Eveline van der Jagt is Projectmedewerker Communicatie & Vrijwilligers bij de Zoogdiervereniging. Tijdens haar studie Natuur & Communicatie heeft ze ervaring opgedaan bij diverse andere soortenorganisaties, zoals De Vlinderstichting en Sovon, en zet ze haar passie voor natuur ook in als vrijwilliger. Sinds 2020 houdt ze zich bij de Zoogdiervereniging o.a. bezig met de ondersteuning van vrijwilligers van de NEM meetprogramma’s en diverse communicatieve werkzaamheden, zoals social media, nieuwsberichten, symposia en woordvoering.

De avond duurt tot ± 22.00 uur. Halverwege is er een pauze.

Graag aanmelden vóór 23 mei 2022. Inlichtingen bij Ati Vijge, 0341 560901 awvijge@outlook.com

 (Aanmelden kan  ook via de website https://noordwestveluwe.knnv.nl/  , via de knop aanmelden “aanmeldknop”)

Belangstellenden zijn hartelijk welkom! Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden als lid op www.knnv.nl/noordwestveluwe

Eikelmuis
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie