Leerhuis Ermelo..... het kán weer!

8 september 2021 om 14:20 Lokaal Deel je nieuws

Leerhuis Ermelo…..het kán weer!

Na een bewogen jaar, waarin slechts enkele avonden door konden gaan met een beperkt publiek, hebben wij als werkgroep Leerhuis Ermelo een nieuw programmaboekje samengesteld, in de hoop dat het komend seizoen de bijeenkomsten wél bezocht kunnen worden met de inachtneming van de dan geldende coronaregels.

Met de Bijbel als bron gaan we van start met een avond over de Psalmen. Deze liederen uit de historie van Israël nemen in de christelijke wereld een speciale plaats in. Op deze avond willen we niet alleen luisteren naar de uitleg van Marten Kamminga, maar ook naar de muziek en kunnen we hopelijk dit keer ook meezingen waar het kan. We hopen op een inspirerende startavond op woensdag 22 september in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo. We beginnen om 20.00 uur en er wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon.

Op diverse openbare gelegenheden zullen onze programmaboekjes weer beschikbaar zijn, zoals in de bibliotheek, bij de VVV en in de plaatselijke kerken. Neem gerust een exemplaar mee en weet u hartelijk welkom. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.leerhuisermelo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie