Directeur Yvonne Geelhoed van de Prins Willem Alexanderschool (PWA) in Ermelo brengt kerstpakketten rond.
Directeur Yvonne Geelhoed van de Prins Willem Alexanderschool (PWA) in Ermelo brengt kerstpakketten rond. Prins Willem Alexanderschool

Willem Alexanderschool stelt kerstpakketten samen voor families van leerlingen die het financieel zwaar hebben

20 december 2022 om 14:53 hartenziel

ERMELO Om een ander te helpen, hoef je soms niet ver te zoeken. Ouders en leerlingen van de Prins Willem Alexanderschool (PWA) in Ermelo stelden kerstpakketten samen voor families van mede-leerlingen die het financieel zwaar hebben.

Yvonne Geelhoed, directeur van de PWA: ,,Met kerst voelen we ons misschien nog wel meer samen betrokken en verbonden dan anders. Het zijn dure tijden voor iedereen, maar voor de een is het wat zwaarder dan voor de ander. Voor een aantal families op onze school vallen deze dure tijden heel zwaar. Na een oproep op school om kerstpakketten samen te stellen voor die gezinnen, hebben de ouders op school hier massaal gehoor aan gegeven. Wij hebben in totaal acht gezinnen ontzettend blij gemaakt.”

Vanochtend bracht Geelhoed de pakketten persoonlijk langs bij de betreffende gezinnen. Het team van de PWA wenst iedereen een liefdevol en gezond 2023.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie