Filmhuis Ermelo verdubbelt aanbod en start huiskamerbioscoop: film kijken in kleine, gezellige setting
Filmhuis Ermelo verdubbelt aanbod en start huiskamerbioscoop: film kijken in kleine, gezellige setting Rechtenvrij Pixabay

Filmhuis Ermelo verdubbelt aanbod en start huiskamerbioscoop: film kijken in kleine, gezellige setting

2 januari 2024 om 09:06 Activiteiten

ERMELO Dit jaar organiseert het Filmhuis Ermelo twee keer zoveel filmvoorstellingen dan tot nu toe. Twee keer per maand een voorstelling in de theaterzaal van het Huis van Ermelo (voorheen de Dialoog) en ook twee keer in de vorm van een huisbioscoop.

In de theaterzaal zal twee keer per maand op de vertrouwde dinsdagavond om 20.00 uur een film te zien zijn. Het aanbod voor de eerste drie maanden is inmiddels bekend. Het is, zoals gebruikelijk, een mix van jonge en wat oudere en van populaire tot wat meer kunstzinnige films. Kaarten kosten 10 euro.

HUISKAMERBIOSCOOP

Nieuw is ook dat het Filmhuis Ermelo in samenwerking met Welzijn Ermelo twee keer per maand een huiskamerbioscoop-voorstelling organiseert. Dit format komt in de plaats van de maandelijkse woensdagmiddagvoorstelling in de theaterzaal.

In de ‘huiskamer’ van Welzijn Ermelo zijn de, door het Filmhuis geprogrammeerde, films te zien in een kleine, gezellige setting. De films worden vertoond op vrijdagmiddag om 14.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro.

PROGRAMMA EN KAARTEN

Op dinsdag 9 januari om 20.00 uur en op vrijdag 12 januari om 14.00 uur draait de film ‘ELVIS’ uit 2022, van regisseur Baz Luhrmann.

Elvis Presley is musicus, die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker is een raadselachtige man die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Deze film volgt hun gecompliceerde relatie over een periode van 20 jaar, vanaf de opkomst van Elvis’ sterrendom tot aan het verlies van de onschuld aan Amerika.   

Kaarten zijn te bestellen via www.huisvanermelo.nl of www.filmhuisermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie