Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Pixabay

Infobijeenkomst voor leesclub in Ermelo: samen dezelfde boeken lezen en bespreken

17 september 2023 om 13:00 Activiteiten

ERMELO Binnenkort start er een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Deelnemers bekijken een boek met andere ogen en ontdekken nieuwe dingen. Maak kennis met de leesclubs van Senia 2, 3 en 12 oktober in verschillende locaties van Bibliotheek Noord-West Veluwe.

In een leesclub lezen de deelnemers dezelfde boeken en bespreken ze ook deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres, van literatuur, geschiedenis tot filosofie.

Meer weten over de werkwijze van de leesclubs van Senia? Kom naar één van de informatiebijeenkomsten, die samen met de Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd worden. Toegang is gratis en iedereen is welkom. Bij genoeg animo worden ter plekke nieuwe leesclubs opgericht. Aanmelden kan via Marja.Merjenburgh@senia.nl

Bibliotheek Ermelo: maandag 2 oktober 14.00 tot 15.30 uur.
Bibliotheek Putten: dinsdag 3 oktober 10.30 tot 12.00 uur.
Bibliotheek Nunspeet: dinsdag 3 oktober 14.00 tot 15.30 uur.
Bibliotheek Harderwijk: donderdag 12 oktober 19.00 tot 20.30 uur.

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op senia.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie