De mannen van Hartentroef vierde het 35-jarig jubileum met een fietstocht.
De mannen van Hartentroef vierde het 35-jarig jubileum met een fietstocht. Sportvereniging Hartentroef

Ermelose sportclub Hartentroef voor mensen met hartproblemen viert 35-jarig jubileum met fietstocht

17 april 2024 om 12:00 Sport

ERMELO Sportvereniging Hartentroef voor mensen met hartproblemen vierde zaterdag 13 april het 35-jarig jubileum met een speciaal georganiseerde fietstocht.

De tocht van zo’n 35 kilometer voerde langs onder andere de waterval in het Leuvenumsebos en het Solse Gat waar men kon genieten van een kleine versnapering en de prachtige natuur. Ook waren er enkele pitstops. Bij het Genot van Garderen, één van de sponsors, mochten de leden genieten van een drankje naar keuze en de traditionele appeltaart met slagroom.

Bertus de Groot vertelt namens de vereniging: ,,Wat hebben we genoten van de prachtige natuur van Ermelo en omstreken. Chapeau aan de gemeente Ermelo voor het prachtig nieuw aangelegd fietspad door de bossen. Wat is het dan toch een heerlijkheid om te mogen genieten van zulke fijne fietspaden.”

Bij Grand Café Het Postkantoor schoven de deelnemers aan voor een heerlijk hapje eten. ,,Super blij zijn we met een sponsor zoals Het Postkantoor. Wij hebben de dag op een magnifieke manier afgesloten en hopen dat we de volgende keer met nog meer deelnemers de volgende festiviteiten mogen beleven.”

SV Hartentroef is een sportvereniging voor mensen met hartproblemen, die na een behandeling weer in beweging moeten komen. De Groot: ,,As u nu denkt ‘ik moet ook iets meer gaan bewegen’, dan bent u van harte welkom onder onze deskundige begeleiding mee te sporten. Onze slogan is ‘niets moet alles mag, maar luister naar je eigen lijf’. Een beetje meer conditie is een verrijking in je leven.” Contact: Dhr. Winkelman op tel. 06 - 14146146.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie