DeVeDo speelt aanstaande woensdag 17 april de eerste van de drie wedstrijden van de halve finale van de play-offs.
DeVeDo speelt aanstaande woensdag 17 april de eerste van de drie wedstrijden van de halve finale van de play-offs. H. Jansen / s.c. DeVeDo

DeVeDo Ermelo klaar voor halve finale Eredivisie rolstoelbasketbal tegen Sunrise Medical Braves 2

15 april 2024 om 11:00 Basketbal

ERMELO DeVeDo speelt aanstaande woensdag 17 april de eerste van de drie wedstrijden van de halve finale van de play-offs. De Ermelose ploeg neemt het in Sportcentrum Zanderij op tegen het uit Doorn komende Sunrise Medical Braves 2.

Eerder in het seizoen tijdens de reguliere competitie zijn de ploegen elkaar driemaal eerder tegengekomen. DeVeDo die het seizoen moest beginnen met enkele geblesseerde spelers is er pas in het slot van het seizoen in geslaagd om wedstrijden te domineren en beslissende wedstrijden te winnen.

In september verloor DeVeDo met 68-52 van Sunrise Medical Braves 2 gevolgd door wederom een verlies in december (39-50). En ook de laatste reguliere wedstrijd werd verloren in de slotseconden met 51-53. In de halve finale van de TOTO Basketball Cup versloeg de ploeg onder leiding van Kees van de Bunte de Doornse opponent met 56-48.

PROGRAMMA

Beide ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd en spelen woensdag 17 april de eerste uit drie wedstrijden van de halve finale play-offs. De volgende wedstrijd zal op zaterdag 20 april op Papendal plaatsvinden en indien nodig de derde wedstrijd op woensdag 24 april op Papendal.

Woensdag 17 april - Sportcentrum Zanderij, Ermelo
Zaterdag 20 april - Papendal, Arnhem
Woensdag 24 april - Papendal, Arnhem (indien nodig)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie