Afbeelding
VVV Ermelo Buitenleven

Ruim vijfhonderd deelnemers fietsten mee tijdens Veluwse Fietsdagen

8 augustus 2022 om 12:12 Overig

ERMELO De Veluwse Fietsdagen stonden afgelopen week op het programma. Ruim vijfhonderd fietsers zijn vanaf verschillende VVV’s op de Veluwe vertrokken om vervolgens een mooie tocht door de omgeving te fietsen.

Speciaal voor deze week werden er weer routes uitgestippeld waarbij deelnemers onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkwamen. Fietsers konden starten bij de VVV kantoren in de plaatsen Elburg, Elspeet, Ermelo, Hulshorst, Nunspeet, Putten en Vierhouten.

De fietsers kregen een route mee en veel ondernemers langs de routes deden mee met leuke kortingen op lekker eten of leuke activiteiten. Tevens werden de deelnemers voorzien van wat lekkere versnaperingen voor onderweg.

Deelnemers reageren bij het ophalen van het aandenken na afloop enthousiast: ,,Wat is de omgeving hier toch verrassend mooi!”

De Veluwse Fietsdagen worden door de Veluwse VVV’s georganiseerd met als doel de Veluwe als fietsbestemming te promoten. Gezien de reacties is deze doelstelling ook dit jaar weer met succes volbracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie