Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) houdt op vrijdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk.
Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) houdt op vrijdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk. Archief Harderwijks Mannenkoor

Kerstconcert Harderwijks Mannenkoor in de Grote Kerk van Harderwijk

7 december 2022 om 09:00 Muziek

HARDERWIJK Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) houdt op vrijdag 16 december een sfeervol kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk. Het dameskwartet ‘Stop Talking’ uit Harderwijk verzorgt het gastoptreden. Medewerking komt van organist Bert Elbertsen en trompettist Gerald van Dijk. 

Zowel het mannenkoor als het dameskwartet zingt het eigen kerstrepertoire. Er is ook een samenzang met het publiek. Optredens van organist met trompettist ontbreken niet. Dirigent/pianist Jimco Zijlstra stuurt het HMK aan. In ‘Cantique de Noël’ is koorsolist Theo Gerrits te beluisteren. ‘Stop Talking’ zingt a capella (zonder begeleiding) en is van oorsprong een barbershopkwartet met steeds meer harmony-nummers. Traditiegetrouw sluit het concert zeer passend af met de samenzang ‘Ere Zij God’.

De kerk aan het Kerkplein is open vanaf 19.30 uur; het concert begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost tien euro. Donateurs betalen 7,50 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Primera, Luttekepoortstraat 8, Harderwijk; Primera Drielanden, Triasplein 80, Harderwijk; ReadShop Stadsdennen, P.C. Hooftplein 12, Harderwijk alsmede bij de koorleden en voor aanvang in de Grote Kerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie