Al 10 jaar is Remon Kraai een gewaardeerde deelnemer op Dagbesteding Smart in Ermelo
Al 10 jaar is Remon Kraai een gewaardeerde deelnemer op Dagbesteding Smart in Ermelo Dagbesteding Smart

Remon is tien jaar werkzaam bij Dagbesteding Smart en krijgt rondrit in favoriete trekker

9 december 2022 om 09:56 Mensen

ERMELO Al tien jaar is Remon Kraai een gewaardeerde deelnemer op Dagbesteding Smart in Ermelo. Dinsdag 6 december werd de jubilaris in het zonnetje gezet.

Robert Ketelaar, begeleider op de dagbesteding, laat weten: ,,Een dikke pluim voor onze jubilaris Remon. We zijn heel erg trots op hem, tien jaar is immers een mooie mijlpaal. We hebben Remon verrast met slingers, gebak en een rondrit in zijn favoriete trekker van mechanisatiebedrijf B. Vliek.”

Al met al een feestelijke dag voor Remon, zijn collega’s en begeleiders van Smart.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Remon werd verrast met slingers, gebak en een rondrit in zijn favoriete Trekker. - Dagbesteding Smart

OVER SMART

Jongeren met een licht verstandelijke beperking ( LVB ) en gedragsproblematiek kunnen voor dagbesteding terecht bij Smart. Robert Ketelaar heeft ruime ervaring in het begeleiden van deze jongeren en laat de medewerkers elke dag weer succeservaringen ervaren. Dit doet hij door de jongeren zo te instrueren en te begeleiden dat zij uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunnen op de dagbesteding.

RUIMTE VOOR NIEUWE DEELNEMERS

Op de dagbesteding is ruimte voor nieuwe deelnemers. Wie op zoek is naar een uitdagende, leerzame en vooral gezellige dagbesteding kan bij Dagbesteding Smart terecht voor industriële en arbeidsmatige werkzaamheden, buitenwerk in het groen of in de technische werkplaats. Info op https://www.dagbestedingsmart.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie