Superjuffie het verhaal van Janneke Schotveld met illustraties van Annet Schaap
Superjuffie het verhaal van Janneke Schotveld met illustraties van Annet Schaap Superjuffie met illustraties van Annet Schaap.

Met deze activiteiten in de kerstvakantie blijf je graag in Ermelo

8 december 2022 om 16:30 Overig Deel je nieuws

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. heeft van in de kerstvakantie van dinsdag 27 december 2022 t/m vrijdag 6 januari 2023 allerlei sportieve en culturele activiteiten op stapel staan voor het hele gezin, waardoor je graag in Ermelo blijft.

Waterpret in het zwembad

In de week van 27 t/m 31 december liggen er diverse zwembadmaterialen in het (wedstrijd)bad om te kunnen ravotten. Van maandag 2 januari t/m zondag 8 januari 2023 ligt de Flamingo waterstormbaan in het zwembad. Dit geeft gegarandeerd urenlang speelplezier. Iedereen kan springen, rennen, klimmen, klauteren en glijden in het water.

Indoor Minigolf

Op vrijdag 6 januari 2023 tovert Interactie Sporthal Triade om tot dé grootste indoor blacklight minigolfbaan van de Veluwe, waar je gratis aan mee kunt doen. Daag elkaar uit om in zo min mogelijk slagen meer dan 35 holes te spelen. Maar natuurlijk staat plezier voorop. Iedereen tussen de 6 en 100 jaar kan meedoen. Geef je op als gezin, familie, team of vriendenclub. Zo ben je op vrijdag lekker onder de pannen.

Familievoorstelling ‘He wie zit er op de WC?’

Wie kent ze niet? Het hilarische prentenboek Hé, wie zit er op de wc? We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengen de prachtige prenten uit het boek tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor. Op 30 december 2022 wordt deze familievoorstelling getoond in Theater het Huis van Ermelo.

Familievoorstelling ‘Superjuffie’

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd? Op 6 januari 2023 wordt deze getoond in Theater het Huis van Ermelo.

Voor meer informatie ga naar: https://www.interactie-ermelo.nl/agenda/ of https://cultuurinermelo.nl/programma/  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie