Afbeelding

Veluwse fietsdag

26 juli 2017 om 17:10 Algemeen

ERMELO - De VVV’s op de Veluwe organiseren op dinsdag 1 augustus weer de traditionele Veluwse Fietsdag. Al vele jaren kunt u deze dag bij de meeste VVV winkels een mooie gevarieerde fietsroute starten die speciaal gemaakt is voor deze dag. Onderweg worden diverse leuke activiteiten georganiseerd!

In Ermelo kunt u op dinsdag 1 augustus vanaf de VVV Ermelo een prachtige fietsroute starten. Deze fietsroute is ongeveer 38 kilometer lang, u heeft ook de mogelijkheid om de route te verkorten tot 24 kilometer. De fietsroute loopt via de Groevenbeekse heide naar Garderen. Daarna fietst u via het buitengebied van de gemeente Putten en Ermelo weer terug naar het centrum van Ermelo. Onderweg fietst u langs diverse bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Aan de start krijgt u een drankje en een hapje aangeboden door VVV Ermelo.

De route is voor slechts € 3,75 te koop bij VVV Ermelo, bij deze route ontvangt u een stempelkaart die u dient af te stempelen bij de controleposten onderweg. Tevens ontvangt u een tasje met allerlei nuttige informatie. Aan het eind van de route krijgt u een prachtige herinnering aan deze fietsdag.

U kunt bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 starten vanaf 09.00 uur, het kantoor is deze dag tot 18.00 uur geopend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341-552200.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie