Op zaterdag 25 maart staat de moestuin centraal tijdens een open deur themapresentatie van Stichting Natuur- en Milieu Platform Ermelo.
Op zaterdag 25 maart staat de moestuin centraal tijdens een open deur themapresentatie van Stichting Natuur- en Milieu Platform Ermelo. Stichting Natuur- en Milieu Platform Ermelo

Alles over moestuinieren tijdens presentatie Stichting Natuur- en Milieu Platform Ermelo

21 maart 2023 om 20:00 Activiteiten

ERMELO Op zaterdag 25 maart staat de moestuin centraal tijdens een open deur themapresentatie van Stichting Natuur- en Milieu Platform Ermelo. Kees Witteveen verzorgt de presentatie.


Kees Witteveen is al jaren bezitter van een eigen moestuin. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het op biologisch verantwoorde wijze van tuinieren. Kees staat vaak moestuinbezitters met raad en daad bij. Deze ochtend vertelt hij over succesvol tuinieren, voorkomen mogelijke misoogsten, goed bodembeheer, composteren en meer. Ook zal hij aandacht schenken aan plant- en zaaigoed.

De deur van De Witte Heide, de thuisbasis van het NMP aan de Kerklaan 5a (zij-ingang) is vanaf 10.15 uur open. Vanaf 10.30 uur geeft Kees Witteveen een presentatie van ongeveer 45 minuten. Na de presentatie is het mogelijk nog even na te praten.

Aanmelden is niet nodig. Gratis toegang, koffie en thee voor eigen rekening. Meer informatie op www.nmpermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie