Psalmenwandeling in Babyloniënbroek
Psalmenwandeling in Babyloniënbroek NN

Psalmenwandelingen in Staverden: ontmoeting, gebed en muziek

25 mei 2022 om 10:44 Activiteiten

STAVERDEN  Er is een Psalmenwandeling op tweede pinksterdag, 6 juni, van 13.30 tot 17.00 uur vanuit de Kapel in Staverden, de kleinste maar misschien ook wel de mooiste stad van Nederland.

Wat is een Psalmenwandeling? Een middag die opgezet is rond een psalm: deze keer een Pinksterpsalm. Het doel is: bezinning en bemoediging. Er is een wandeling met gedichten; er is ruimte voor ontmoeting; en er is een middaggebed met prachtige muziek.

PROGRAMMA Om 13.30 begint de middag met een inloop bij boerderij De Molen in Staverden: een mooi moment om even onderling kennis te maken. De wandeling zelf start om 14.00 uur vanuit de Kapel van Staverden. Na afloop van de wandeling gaan we eerst terug naar boerderij De Molen om even bij te komen. Daarna is om 16.00 uur het middaggebed in de Kapel. Daaraan wordt meegewerkt door enkele topmusici: Marjolein de Wit (fluit), Anja van der Maten (hobo) en Martin Zonnenberg (orgel). Ds. Louis Wüllschleger zorgt voor het gesproken woord. Het programma eindigt rond 17.00 uur.

LOCATIE EN ROUTE De ontvangst is bij boerderij De Molen in Staverden (naast het waterrad). Ingang en parkeren via de zandweg bij de stenen brug in Staverden.

AANMELDING Het is in verband met de logistiek belangrijk om even aan te melden. Dat kan via psalmenwandelingen@gmail.com. Daar is ook meer informatie verkrijgbaar.

COLLECTE Deelname aan de Psalmenwandeling is gratis dankzij de royale steun van enkele sponsoren. Een collecte is volledig bestemd voor een goed doel. Dat is deze keer het werk van de Stichting Food for All (FFA), een stichting die zorgt voor hulp aan de allerarmsten in Ethiopië. Zie www.food-for-all.nl

Psalmenwandeling in Rotterdam-Kralingen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie