Wij Weigeren De Huurverhoging wil dat de huren voor tenminste vijf jaar wordt bevroren om zo wonen weer betaalbaar te maken.
Wij Weigeren De Huurverhoging wil dat de huren voor tenminste vijf jaar wordt bevroren om zo wonen weer betaalbaar te maken. pixabay

Wij Weigeren De Huurverhoging-Veluwe wil bevriezing huren Ermelo voor vijf jaar

21 maart 2023 om 12:07 Wonen

ERMELO Wij Weigeren De Huurverhoging-Veluwe heeft op onder meer de gemeenteraad van Ermelo het beroep gedaan alles in het werk te stellen om te voorkomen dat er dit jaar een huurverhoging wordt doorgevoerd per 1 juli. 

Dit onderwerp moet, zo geeft Jaap Zwaal aan van de betreffende organisatie aan, ingebracht worden tijdens de gesprekken over de huurverhoging tussen de gemeente, de woningcorporaties Uwoon en de huurdersraad van deze organisatie. Er wordt op gewezen dat in de afgelopen jaren de huren met meer dan vijfendertig procent zijn gestegen. Terwijl al veel huurders na het betalen van de huur te weinig geld overhouden voor de noodzakelijke kosten van het levensonderhoud. 

Wij Weigeren De Huurverhoging wil dat de huren voor tenminste vijf jaar wordt bevroren om zo wonen weer betaalbaar te maken. Al ziet men het liefst dat de huren worden verlaagd.

Wijnand Kooijmans

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie