MTB Tocht Ermelo op 8 oktober.

28 september 2022 om 18:41 Overig Deel je nieuws

We zijn er weer klaar voor, op 8 oktober organiseert de MTB Commissie van de Veluwse WielerVereniging een MTB tocht die voor iedereen toegankelijk is.

Zowel de doorgewinterde fietsfanaat als de beginner is welkom.

Mooie single tracks, snelle bospaden, venijnige klimmetjes, het zit er allemaal in.

30 km is een mooie afstand voor de MTB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat een stop, waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.

Als je iets meer ervaring hebt, of gewoon van meer uitdaging houdt, is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets meer technische uitdagingen. Op de 45 km zijn twee verzorgingsposten.

De 60 km vinden we zelf de mooiste van de drie “standaard afstanden”. Deze route heeft alles wat MTB’en op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heidepaden en harde bospaden waar de snelheid flink op kan lopen. De ervaren MTB’er kan helemaal los gaan! Deze afstand kent twee verzorgingsposten.Starttijd voor deze afstanden is tussen 09:00 uur en 10:30 uur.

‘Veluws Taaiste’ marathon 100 km!

De MTB-marathonliefhebber kiest voor de 100 kilometer. Een speciale tocht, die we alleen in oktober aanbieden. In 2022 doen we dit voor de negende keer. De afgelopen jaren groeide de belangstelling voor deze tocht snel. 

De marathon rijden we alleen op 8 oktober. Starten kan tussen 08:00 en 09:00. 

LET OP: Deze tocht wordt ook in 2022 alleen op GPS aangeboden en voorinschrijving is noodzakelijk.Startlocatie: ‘De Muzenhof’, Leuvenumseweg 66, 3852 AS ErmeloInschrijven: https://www.fietssport.nl/toertochten/53673Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie