VVV Vestigingsmanager Ronnie Regeling schreef de column van deze week.
VVV Vestigingsmanager Ronnie Regeling schreef de column van deze week.

Column Ronnie Regeling

10 april 2017 om 10:40 Column

Alles gaat weer beginnen
Hebt u afgelopen zondag ook zo genoten van het mooie en warme weer? Ik fietste langs onze prachtige Randmeren en passeerde de stranden van Horst en Nulde en het was er al lekker druk. Niet alleen op de stranden, maar ook op het water en ik passeerde ook veel fietsers.
Je wordt hier toch blij van, die eerste warme dag dat men massaal zonder jas naar buiten gaat. En ik dacht, dit is weer een teken van het feit dat alles weer gaat beginnen.
Wat gaat dan weer beginnen? Juist het nieuwe toeristenseizoen, al die toeristen die weer voor de afslag Ermelo kiezen, die vele mensen die onze gemeente zo mooi vinden dat ze hier voor korte of langere tijd willen recreëren. Dat alleen al is al een geweldig gegeven toch!
Die eerste weekenden is altijd een weerzien van mensen die weer neerstrijken in Ermelo voor bijvoorbeeld een seizoensplaats of in hun vakantiehuisje.
Wat ook weer gaat beginnen, is het evenementenseizoen. Vorige week bekeek ik onze website en constateerde dat er maar liefst 500 evenementen op staan dit seizoen, kleinere en grotere, één ding is zeker, in Ermelo is altijd wat te doen!
Soms kan het wel eens wat moeilijker zijn om een parkeerplaats te vinden of duurt het iets langer voordat je bij een winkel bent geholpen, maar iedereen is het toch met mij eens dat we dolblij zijn met die vele toeristen!
Oh ja en die fietsroute die ik afgelopen zondag gefietst heb, deze heb ik uitgezet in het kader van de Meimaand Fietsmaand, fietst u 13 mei mee tijdens de Nationale Molendag?

Ronnie Regeling
Vestigingsmanager
VVV Ermelo

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie