Halve Marathon van Ermelo wijzigt parcours voor de 21 kilometer.
Halve Marathon van Ermelo wijzigt parcours voor de 21 kilometer. Jack de Koning

Halve Marathon van Ermelo wijzigt parcours voor de 21 kilometer

5 mei 2023 om 13:03 Sport

ERMELO De organisatie van de halve marathon van Ermelo van zaterdag 3 juni heeft een kleine wijziging aangebracht in haar parcours. 

Al jaren is een parcours uitgezet in de Koninginnebuurt van vijf kilometer. Dat betekende dat de lopers van de 21 kilometer een extra lus moesten lopen in de wijk van iets meer dan een kilometer. Dat legde een extra belasting op een deel van de woonwijk en dat is er nu uitgehaald. De deelnemers aan de 21 km lopen nu als eerste een ronde van een kilometer op het parcours van de Kidsrun. Daarna komen ze opnieuw door de start om te beginnen aan vier rondes van vijf kilometer.

PROFESSIONELE DJ’S

Zij gaan op het parcours twee groots ingerichte muziekpunten treffen, in het Trefpunt en voor de Kroondomeinen. Daar zullen twee professionele dj’s de lopers muzikaal ondersteunen.

De inschrijvingen voor het grote hardloopevenement loopt op volle toeren. De organisatie verwacht dat het aantal inschrijvingen het aantal ingekochte hardloopshirts gaat overstijgen. De belangrijke tip voor inschrijvers is dan ook omdat zo snel mogelijk te doen want op is op voor het gratis shirt. 

Voorinschrijven kan tot 28 mei, maar mogelijk dan zonder een gratis shirt, via  www.halvemarathonvanermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie