Buiten de lange afstanden kunnen kinderen in de voorjaarsvakantie ook starten op de 1 kilometer of de 3 kilometer van de Dassen TrailRun.
Buiten de lange afstanden kunnen kinderen in de voorjaarsvakantie ook starten op de 1 kilometer of de 3 kilometer van de Dassen TrailRun. Stichting VeluweSportief

1.100 basisscholieren Ermelo krijgen hardloopclinic voor de Dassen TrailRun

26 januari 2023 om 15:00 Sport

ERMELO Als voorbereiding op de Dassen Trailrun van 4 maart krijgen alle 1.100 basisscholieren uit Ermelo eind januari op school een (hardloop)clinic aangeboden.

Vanuit de Organisatie en de JOGG-regisseur van Interactie Sportbedrijf Ermelo is in het kader van Jongeren Op Gezond Gewicht dit sportieve initiatief ontstaan.

MEDAILLE

Buiten de lange afstanden kunnen kinderen in de voorjaarsvakantie ook starten op de 1 kilometer Das-JOGG-er of de 3 kilometer Das-JOGG-er van de nieuwe Dassen TrailRun. Bij de finish krijgen de kleintjes een mooie herinneringsmedaille omgehangen en kan met het tonen van het startnummer nog een gezonde verrassing bij de stand in het Traildorp worden opgehaald.

De start/finish en het opgebouwde Traildorp is in het omsloten Veldwijk-bos gelegen aan de Horsterweg/ Kolbaanweg. De Dassen Trailrun ligt dicht bij het centrum van Ermelo, op 500 meter vanaf NS-Ermelo en daardoor voor ieder makkelijk bereikbaar.

VELUWE SPORTIEF

De Stichting Veluwe Sportief, verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse Veluwse Trailrun in september, staat ook borg voor de organisatie van deze nieuwe Dassen TrailRun. De locatie en het parkoers is in het kader van de Wet Natuurbescherming door een onafhankelijk ecologisch bureau onderzocht en de bevindingen zijn in een rapport verwerkt.

Direct inschrijven en informatie van de Dassen zijn te vinden op dassentrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers per/onderdeel voor de Dassen TrailRun, vol=vol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie