De organisatie gunt iedereen een feestelijke binnenkomst met veel muziek
De organisatie gunt iedereen een feestelijke binnenkomst met veel muziek Jacques Zuiderwijk

Interactie Ermelo en halve marathon zoeken hulp bij loopevenement

29 april 2022 om 14:40 Sport Deel je nieuws

De tiende editie van de halve marathon van Ermelo op zaterdag 4 juni kent voor het eerst de Iedereen Kan Meedoen Loop. Bedoeld voor iedereen. Ook mensen die niet echt kunnen hardlopen en wandelen maar die sfeer van over de finish komen weleens willen ervaren.

Samen met Interactie Ermelo, heeft de stichting HME een groot aantal zorginstanties benaderd om mensen aan te dragen die dit een overwinning op zich zelf zouden vinden. Vanuit ’s Heeren Loo en Bartimeus is inmiddels belangstelling getoond en willen mensen meelopen. Soms is begeleiding een probleem omdat niet iedereen alleen kan lopen. Daarom roept Interactie Ermelo en de HME mensen op die daarbij willen helpen. Zelf kunnen hardlopen is dus niet vereist. Gewoon een mede-Ermeloër een fantastische middag bezorgen zou al mooi zijn. Mulderij bedrijfsjursten en Polskamp Ermelo zorgen er voor dat cliënten met een kleine beurs, gratis kunnen meedoen, een hardloopshirt ontvangen en mee kunnen doen met de after party die door Feest in Ermelo wordt georganiseerd direct nadat iedereen over de finish is gekomen.

De Iedereen kan Meedoen Loop start om 16.41, direct na de start van de 5 kilometer. Men loopt iets meer dan 1000 meter waarvan het grootste deel door de gezellige Stationsstraat waar men doorheen loopt samen met de 5- 10 en 21 kilometer. Er is een zeer ruimte tijdslimiet.

Vrijwilligers voor deze dankbare klus kunnen zich melden via info@halvemarathonermelo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie